Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Tre om Ingeborg:

- Jeg har altfor små pupper til å være bimbo

Olav Magne Heldal, far

- Man kan si veldig mye om henne. Jeg vet ikke hvem av oss hun ligner mest på, Ingeborg er mye mer impulsiv og uadvendt enn både jeg og kona. Hun er åpen og rett fram, energisk og i full fart. Temperamentsfull. Hun var en pine på alle ferier, hun holdt oss våkne fra klokken 06.00.

Inger Gunn Sande, redaksjonssjef i NRK Troms

- Ingeborg er en veldig sjarmerende jente med masse god humor og glimt i øyet. Dessuten er hun veldig gløgg. På tross av det ekstreme oppstyret har hun føttene ekstremt godt plantet på bakken. Ingeborg er samvittighetsfull, lojal og vet hva hun vil og ikke vil. Forøvrig er hun fotballgærn.

Petter Nome, NRK-kollega

- Etter mediaomtalen var jeg forberedt på en bimbo. Det var hun ikke. Ingeborg er åpen, nysgjerrig og glad. Hun er veldig jente og stolt av det, men har masse meninger. Hun er definitivt et talent. Jeg tror hun vil overleve som programleder også etter at Monica Lewinsky er glemt.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media