Tre om Lunnan

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Andreas Lunnan

Sverre Krüger, kamerat og kollega:

- Andreas er en folkets mann som har hjertet godt plantet i menneskers hverdag. Han er det gode menneske fra Skogn. Profesjonell til fingerspissene. Noe av det jeg setter aller mest pris på ved Andreas er hans usedvanlige lytteøre og snakketøy. Han er en improvisasjonens mester, både ved mikrofonen og ved pianoet. Han er tro mot sine idealer. Som ung var han en meget habil idrettsutøver, og han har litt lett for å glemme at han blir eldre. Han er aldri i ro. Tida blir ofte for knapp, men når viserne går for fort er han utrolig flink til å utnytte den tida han har.

Marvin Wiseth, sporadisk makker som speaker: - Andreas er en lettstelt type med et lett sinn. Han tar ting veldig raskt. Han er overraskende ydmyk overfor det han gjør. Han er profesjonell og alltid forberedt. Andreas har humor og selvironi og tar ikke seg selv høytidelig. Det har hendt at vi har overrasket hverandre på scenen. Jeg har prøvd å få ham ut av fatning, men han er som regel for kjapp. Lornts Mørkved, TV-produsent og revyentusiast: - Andreas tilhører en utdøende rase. Han er snart den eneste gjenværende som synes det er artig å bli spurt. Han sier alltid ja. Det må være naturkatastrofe for at Andreas skal si nei. Han er en tydelig mann, med ansikt som et europakart og smilerynker dype som grøfter. Andreas er en av de aller beste til å samtale med folk med vett og forstand. Han er nyfiken og journalistisk interessert. At ikke arbeidsgiveren har skjønt at denne manne skulle hatt sitt eget snakkeprogram begriper jeg ikke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer