Tre om Paal Tarjei:

-Har alltid vært snål

Kaja Lorck, modell og vertinne i «Glem ikke tannbørsten»:

- Paal Tarjei er en veldig flink programleder. Han tar ting kjempekjapt, og er veldig grei å jobbe sammen med. Dessuten er han veldig morsom. Han har veldig god selvtillit, det merkes. Så har jeg hørt at han er en god far.

Dan Børge Akerø, programleder:

- Jeg var den som hentet Paal Tarjei til TV2, etter å ha sett ham på NRK. Det gjorde jeg fordi han er talentfull og morsom. Dessuten har han appell hos folk. Paal Tarjei er en hyggelig kar, som både er morsom og kreativ.

Turid Øversveen, filmprodusent og tidligere reklamekollega:

- Han er en veldig åpen fyr. Med tindrende øyne og åpen munn lar han seg begeistre over alle nye impulser, og dette greier han selv å formidle videre. Han har en distanse til sitt eget fag, og har en stor porsjon selvironi. Han er en leken sjel. Dessuten blir han henrykt hvis man gjør noe med ham. Da han skulle begynne i New Deal, sa jeg som en fleip at dette var det eneste reklamebyrået der damene viste fram undertøyet i lunsjpausen, og lovet å stille med nytt undertøy hvis han begynte. Det gjorde jeg, og viste ham det i lunsjen. Han ble veldig begeistret.