Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Tre om Sigrid

Sigrid Huun

Minken Fosheim, skuespiller:

- Det er vanskelig å fortelle hvor flott Sigrid er på så liten plass, men jeg prøver: Hun er varm, omtenksom, raus og 100 prosent til å stole på. Og så er hun flink og i det hele tatt veldig hyggelig å være sammen med.

Sigve Endresen, regissør:

- Jeg tilbrakte tre måneder i bushen i Afrika med Sigrid da vi laget «Mama Tumaini» i 1986, og hun er ei sporty jente som tar utfordringer på strak arm. Hun er en hyggelig person og en typisk filmskuespiller. Hun forstår filmmediet, og man merker at hun har gjort mye film.

Per Chr. Ellefsen, skuespiller:

- Sigrid og jeg gikk i samme klasse på Teaterhøgskolen og har vært gode venner siden. Hun var til og med forloveren min. Sigrid er nesten selvutslettende når det gjelder å få andre til å tro at hun kan noe som helst, slik at de som satser på henne omtrent får bakoversveis, for hun gjør nesten alt. Hun har sjarm, humor og oppfinnsomhet, og det er flott å ha en så trofast og sjenerøs venn.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling