Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Tre om Sigurd:

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sigurd Sollien

Brita Garden, klassekamerat fra Volda og kollega i «Sportsrevyen»:

- Sigurd er et av de morsomste menneskene jeg kjenner. Og snilleste. Han kan harselere med alle uten at de blir sinte. Han er veldig preget av sin fortid i Syden, og er for eksempel en kløpper til å danse limbo _ og simulere utflukter. Sigurd er dessuten utrolig oppmerksom, han legger merke til det om du har klippet håret en millimeter. Han elsker å bli gjenkjent, og han elsker komfort. kort sagt er han en kjernekar.

Marit Tefre, Egils store kjærlighet Barbara:

- Han er innmari flørtete. Så er han alltid, alltid blid, selv i situasjoner som tilsier det motsatte. Han er veldig omtenksom, det tror jeg er en av hans sterkeste sider. Sigurd er skravlete, og har en utrolig evne til å snakke med alle. Det har han lært som reiseleder, og det har gjort ham til en god reporter. Så har vi han mistenkt for å snike seg rundt byens barneskoler for å bli gjenkjent.

Terje Rangnes, tekstforfatter og producer i «Smørøyet»:

- Sigurd er den fødte spilloppmaker. Han er det amerikanerne kaller en joke-machine, og gir seg ikke før han får klar beskjed om at han ikke er morsom lenger. Han har et genialt antihelt-oppsyn som gjør ham til et blikkfang på tv, men kameratekke har han ikke. Jeg har ikke tall på hvor mange filminger som er gått i vasken fordi han er morsom med bakhodet mot kamera. Men mannen får meg i godt humør, det skal han ha!