Tre om Silje

Thomas Giertsen,
komiker og fast medlem i «Mandagsklubben»:

- Jeg er veldig glad i Silje. Hjemme er hun enda bedre enn på skjermen. Hun er glad i å lage mat, men liker ikke å ta opppvasken. Hun er snill, bestemt og trofast. Hvis jeg skal ha noe å utsette på henne, må det være at hun er litt trøtt om morgenen. Men det gjør ikke noe, for det er jeg også.

Gerd Johansen,
programleder og «hønemor» i P4:

- Jeg er maksimalt imponert over det hun gjør i «Mandagsklubben». Jeg har kjent henne i snart seks år, og hun har gjennomgått en rivende utvikling både som programleder og menneske. Hun kan nok være litt stri og sær, men det respekterer jeg når folk har en grunn til det. Dessuten er hun raus. Da hun vant 3000 kroner på et fotballveddemål i høst, ga hun pengene spontant til Russlands-hjelpen.

Nils Ole Oftebro,
skuespiller og fast medlem i«Mandagsklubben»:

- Silje holder hemmelighetene for seg selv og er ikke så lett å bli kjent med. Etter å ha jobbet med henne i 27 programmer veit jeg ikke stort mer om henne enn at hun jobber i P4 og reiser mellom Lillehammer og Oslo for å lage «Mandagsklubben». Hun er vår lille trekkfugl som sitter og smiler og sier kvirrevitt før hun flyr tilbake til Lillehammer. Men de kvirrevittene hun kommer med er svært hyggelige, og jeg setter stor pris på henne.