Tre om Wenche

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Gino Valente, tv-kokk på TVNorge: - Wenche er en sjarmerende, frodig mamma på tv. Vi tv-kokker er påingen måte konkurrenter, for alle har sitt eget image. Wenches behagelige,smilende vesen må trekkes fram her. Hun er også renslig og delikat, noe som er første bud på kjøkkenet. Jeg tror hun får god kontakt med seerne gjennom sin væremåte.

Rolf Øen, ektemann: - Hun er omgjengelig og snill, og nærmest feilfri. I motsetning til meg har hun full kontroll over alt, og blir ikke engang fyllesjuk hvis vi tar oss en fest. Hun greier ikke å si nei, derfor er hun veldig engasjert i alt mulig. Trimming erikke hennes sterke side, men hun elsker shopping og å ta seg godt ut. Hun kan være skikkelig drittlei når hun kommer hjem fra jobb, og hun lar oss spise Bjellands fiskeboller en gang iblant, som er livretten til meg og sønnen min.

Hege Vølstad Knutsen, produksjonsleder i Rubicon: - Wenche er alltid først på jobb og setter på kaffe. Hun legger vekt på at alt skal være ordentlig og gjennomarbeidet, og står på samme hva som skjer. En gang hun skar av seg hele neglen under opptak, heiv hun den i peisen, satte på bandasje og var klar til å fortsette med én gang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer