Tre om Yasmin

Yasmin Syed

Jens Brun-Pedersen, tidligere «Jeopardy»-kollega :

- Første gang jeg så henne, sto hun øverst i en trapp i en rød, tettsittende, lang kjole og ønsket velkommen til et selskap. Torskehodene Hedstrøm og Kleppe burde sett henne. Hakasleppet har jeg fått dratt inn igjen - det er mange år siden. At hun seinere foreslo meg som programleder i «Jeopardy!» har jeg tilgitt henne. Yasmin er ambisiøs og uredd. Hun kan være en krevende arbeidstaker, hvis hun ikke får det som hun vil. Jeg tror hun endelig er kommet på hylla si nå - for en stund. De store gutta i gata sier hun har en kropp som en 18-åring. Hyggelig, nå som hun begynner å dra på åra. Jeg har ofte lurt på hvordan en datter av en geitebonde har havnet i mitt selskap? Hun er urban som få, selv om hun snakker uforståelig telemarksk fra indre høyereliggende strøk, hvis hun vil.

Ragnhild Sælthun Fjørtoft, nåværende sjef :

- Jeg har ikke kjent Yasmin lenge, men jeg kan godt fortelle om de kvalitetene ved henne som gjorde at hun ble kalt inn til prøve som kanalvert, og siden besto prøven. Hun er ei spennende dame. Mye på grunn av kombinasjonen eksotisk utseende, vinjedialekt, norsk som morsmål, engelsk som farsmål og nynorsk som arbeidsmål. Hun er kvikk i oppfattelsen og flink til å holde hodet kaldt i uforutsette situasjoner. Hun greier påkjenningen med å jobbe på direkten. Hun er sterk, positiv og sprer hygge rundt seg. Det er flott med slike medarbeidere!

Halvdan Sivertsen, artist og kompis:

- Ei veldig spennende jente! Yasmin er et helt fargerikt fellesskap i seg sjøl. Jeg ble kjent med henne gjennom musikken, da hun jobbet hos manageren min, Viggo Lund. I tillegg til å være ei flott jente blir hun av oss musikere regnet for å være «en av gutta», fordi hun har peiling på det vi driver med, teknisk og kunstnerisk. Og dessuten, hvis jeg ikke får til å slette en beskjed fra mobiltelefonen, ringer jeg Yasmin. Når jeg står fast på noe teknisk, og det hender ganske ofte, er hun redningen. I selskapslivet er hun dessuten en proper dyreimitator! Ku, sau, geit og så videre. Det er ikke mye hun skryter av, men akkurat dyreimitasjonene er hun stolt av.