Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Tredeling av foreldreperm

«Det jeg ikke skjønner er hvordan de som har kjempet for å få til de betingelsene vi har for mor i dag, kan velsigne at de nå TAS BORT fra mor! Det må da være et tilbakeskritt? Selvsagt er det bra om far får være mer hjemme med barnet hvis han vil, men la det ikke gå på bekostning av mors rettigheter. De trenger vi for alles del. Gi far rettigheter I TILLEGG til mors permisjonsuker!

Trebarnsmor og yrkeskvinne

«Nå er vel ordningen først og frem til for barnet ikke mor som noen synes å tro. Det viktigste er jo at noen er hjemme og tar seg av ungen. At far får rett på mer likestilt permisjon her er jo bare bra. Forslaget ditt koster samfunnet alt for mye.

Balle

«Jeg skjønner ikke hvordan en ammende mor kan gå ut i arbeidslivet etter et halvt år – og i alle fall ikke etter bare tre måneder?

Gaxle

«Jeg ser godt at det kan være praktiske utfordringer rundt dette, men hvis islendingene klarer det, klarer vi det og. Syns det er bra at det endelig fokuserer mer på fars (manglende) rettigheter!!

snartMor

«Hadde selv et tøft svangerskap og en tøff fødsel, som gjorde at det tok lang tid å komme seg. Provoserende å lese at far som bokstavlig talt ikke har hatt noen «skader» av svangerskap og fødsel skal få stor del av permisjonen – en tid som i mange tilfeller trengs av mor for å hente seg helt inn. Det må da finnes andre løsninger for å få til likelønn mellom kvinner og menn?

Snart mor til 2

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media