Tredjegenerasjon Elvis i rampelyset

Elvis Presleys 14 år gamle barnebarn Danielle Reiley Keough inntar catwalken.

Da Elvis sang om «a longlegged girl with a short dress on» tenkte han nok ikke at hans eget barnebarn ville passe inn i teksten. Med det er akkurat det hun nå gjør.

14 år gamle Danielle Riley Keough er nemlig blitt modell. Hun har skrevet kontrakt med modellbyrået IMG Models, som også har supermodeller som Naomi Campell og Kate Moss i stallen. Danielle debuterte som første modell ned catwalken på Dolce&Cabbanas motevisning i Milano onsdag.

- Slått av hennes rene sjel

Designerne Dominico Dolce og Stafano Cabbana møtte unge Danielle da mor Lisa Marie delte ut en motepris til Dolce&Cabbana. Ifølge Reuters ble designerduoen «lamslått av hennes skjønnhet og friske, rene sjel»:

- Det er en velsignelse for oss å få hjelpe med å lansere modellkarrieren hennes. Med hennes mors skjønnhet og hennes morfars innstilling er hun sikret å bli en stjerne, sier de.

Danielle har flere ganger tidligere fått tilbud som modell, men har måttet takke nei hver gang på grunn av sin mors motvilje. Men nå har ungjenta altså fått sin mors velsignelse til å gå ned catwalken, melder Lisa Marie Presley's News Center.

- Hun har store planer og gjør meg til et nervevrak, men hun har beina plantet på jorda og et godt hode på sine skuldre, sier Lisa Marie Presley.

- Hun vil tjene sine egne penger, noe jeg respekterer og støtter henne i. Men hun er fremdeles ungen min.

- Veldig nervøs

Om debuten sier Riley selv:

- Jeg var veldig nervøs på forhånd, jeg skalv. Men det var gøy og jeg ser frem til neste gang.

Neste gang er allerede lørdag, når hun igjen går visning for Dolce&Cabbana.

I mellomtiden skal hun ikke sole seg i glansen med resten av motefolket i Milano. Derimot skal hun på shopping med far - sanger og låtskriver Danny Keough - og hans kredittkort.

STJERNEMATERIALE: Designerduoen Dolce&Cabbana mener Elvis Presleys 14 år gamle barnebarn Danielle Reiley Keough har alt som skal til.
SKEPTISK MOR: Danielle Reiley Keough er som snytt ut av nesa på sin mor. Lisa Marie Presley har lenge vært skeptisk til datterens ønske om å bli modell. Nå har hun gitt etter.