Tredobler opplaget på grunn av mediekaoset

Se og Hør-boka går så det griner.

(Dagbladet.no): Kagge forlag trykket opprinnelig 7000 eksemplarer av Se og Hør-boka til Håvard Melnæs, men alle er allerede forhåndsbestilt.

I løpet av helga trykker de derfor opp 14 000 ekstra eksemplarer.

Tidligere Se og Hør-journalist Håvard Melnæs har skrevet boka «En helt vanlig dag på jobben», der han blant annet hevder at Kjell Inge Røkke har drapstruet ham.

Han skriver også at Se og Hør ved hjelp av ansatte i fly- og kredittkortselskaper overvåker kongefamiliens medlemmer. Mælnes har også tidligere avslørt at Carl I. Hagen mottok penger for å ta imot bladet hjemme hos seg.

Se og Hør-redaktør Odd Johan Nelvik har svart på noen av lekkasjene ved å kalle Melnæs for «Quisling», og partene bruker nå mediene som scene for sine krangler.

Det kan bokas forlegger Erling Kagge gni seg i hendene for:

- Det er bra for oss, men framstillingene av forfatteren er jo litt kjedelige for ham personlig, sier Kagge til Dagbladet.no.

LES OGSÅ:

PÅSTÅR: Tidligere Se og Hør-journalist Håvard Melnæs\' (til høyre) bok har nå et opplag på 21 000 bøker. Her i retten sammen med Se og Hør-redaktør Odd J. Nelvik og Jan Petter Dahl.Karlsen. Foto: KRISTIN SVORTE
PÅSTÅR: Tidligere Se og Hør-journalist Håvard Melnæs\' (til høyre) bok har nå et opplag på 21 000 bøker. Her i retten sammen med Se og Hør-redaktør Odd J. Nelvik og Jan Petter Dahl.Karlsen. Foto: KRISTIN SVORTE Vis mer
PENGER I KASSA: Forlegger Erling Kagge kan si seg fornøyd med oppstusset rundt «En helt vanlig dag på jobben».