Treff årets Robinson

Årets Robinson fikk med seg 250 000 kroner. Les svarene fra nettmøtet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TV3s «Robinson» er over og en vinner er kåret. 26 år gamle Ann Karene Molvig stakk av med heder, ære og 250 000 kroner.

Da Ann Karene Molvig fikk vite at hun var en av fire jenter som skulle plukkes ut av Se og Hør-leserne, gikk hun virkelig inn for å bli valgt. Hun hengte opp plakater i hele Moss-sentrum og delte ut flyers på en av hjemmekampene til Moss. Moren jobber på et legekontor og sa ifra til alle pasientene. Det hjalp, for Ann Karene ble valgt og var dermed en av to deltakere som sto på øya da de andre deltakerne kom.

26-åringen har ingen konkrete planer med pengene, men hun har bestemt seg for å bruke de på seg selv. På livet. Og selv om haier er dyr hun egentlig er redd for, er hun såpass fascinert av dem at hun kan tenke seg haidykking.

- Til tider hadde jeg det helt for jævlig, til tider var det veldig bra å være der nede. Det var mange faktorer som spilte inn, sier Ann Karene.

Da hun sto lengst på «Planken» i den siste Robinson-kampen og sikret seg en plass i finalen sammen med Halvard, hadde hun allerede kommet seg gjennom en rekke konkurranser. Hun ble utstemt av øyrådet i nest siste episode, men overrasket alle da hun kom tilbake etter å ha overlevd på «Skjebnens øy».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer