Anmeldelse: Adele - «Easy On Me»

Treffer deg rett i planeten

Adele med ny musikk for første gang på seks år.

Foto: Simon Emmett
Foto: Simon Emmett Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

LÅT: Det går ikke akkurat i ekspressfart når Adele skal slippe ny plate. 19. november kommer den britiske sangerens fjerde album, «30». Selv har artisten allerede rukket å bli 33.

Det har gått seks år siden forrige gang hun slapp ny musikk. Men så er det jo som kjent sånn at den som venter på noe godt og så videre. Tja, den kan like gjerne vente litt ekstra på Adele.

Første smakebit fra den kommende plata, «Easy On Me», er nemlig mer av det Adele gjør aller best: Gåsehudfremkallende, hjertesmerte-pop, proppet med iørefallende melodier, tekstlinjer som treffer deg rett i planeten, og - rimelig selvsagt - fantastiske vokalprestasjoner som får nervestrengene til å dirre om kapp. Du vet, slik både «Someone Like You» og «Hello» har gjort før.

Det er ingen hemmelighet at det har vært opp og ned på privaten for den folkekjære vokalisten de siste årene. For tre år siden skilte hun seg fra ektemannen, Simon Konecki.

«There ain't no room for things to change When we are both so deeply stuck in our ways / You can't deny how hard I have tried I changed who I was to put you both first But now I give up», synger hun med flammende intensitet. Det er ikke så vanskelig å skjønne hvem den linjen er adressert til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer