Trekant, nakenløp og pubrunder

I går kveld begynte utro-serien Temptation Island. Les hva du ikke får se på TV!

Alle de single deltakerne ble samlet i New York før innspillingen av serien begynte. Derfra skulle de fly videre til utroskapsøya. Allerede da begynte saker og ting å skje.

Ifølge den svenske avisa Aftonbladet er det minst ti pikante episoder du ikke får se på TVNorge når serien begynner i dag.

På flyet til New York ble to av de svenske, single deltakerne, Claudio D'Angiola og Veronica Eriksson, litt bedre kjent enn produksjonsselskapet hadde håpet. De skal visstnok fremdeles være sammen.

Ellevill fest

Alle de single deltakerne fra Norge, Sverige og Danmark traff hverandre i New York.

Det ble en ellevill fest, med masse sprit og få grenser. Ifølge en kilde endte kvelden med trekant på et hotellrom.

Siden de single deltakerne hadde blitt så godt kjent, ville de ikke skilles når de endelig kom fra til utroskapsøya. De ville egentlig ikke møte parene i det hele tatt, spesielt fordi parene jo har kjærester. Til slutt ble de kvinnelige deltakerne satt på én buss, mens de mannlige ble henvist til en annen buss. Ifølge Aftonbladet innser produsentene at det var en stor feil å la de single deltakerne treffes før kameraene var på. De var allerede mette på fristelser før de kom fram til øya.

Den svenske par-jenta Emma skal ha vært totalt avvisende mot alle de single gutta på øya. Gutta var heller ikke interessert i henne.

Pubrunder

Den danske par-jente, Thea, savnet kjæresten sin så mye at hun «lånte» en kajakk på stranda og prøvde å padle bort til ham. Det klarte hun ikke, og ble til slutt nødt til å snu.

Etter hvert som de single deltakerne blir stemt ut, drar de til en naboøy, «Fantasy Island». Om det ikke var hard nok festing på utroskapsøya, ble det i hvert fall det her. Deltakerne hadde egentlig strenge regler å forholde seg til på Fantasy Island. Det ga de blaffen i, og dro heller på pubrunder mens produksjonsteamet hengte seg på.

Mange av deltakerne synes oppholdet på taper-øya var det morsomste ved hele serien. Spritregninga kom på 20 000 svenske kroner. Den ble sendt til det svenske TV-selskapet Kanal 5, som skal viser serien, skriver Aftonbladet.

Løp naken og hylte

Og er man single på tur på single, er det vel bare å benytte sjansen? Det syntes i hvert fall den ene kvinnelig ansatte i produksjonsteamet. Hun skal ha blitt sammen med den svenske deltakeren Per Norberg. Det meste som skjedde på Fantasy Island er dokumentert, fordi flere av de ansatte i produksjonsselskapet hadde med egne videokameraer. Men filmene får du selvfølgelig ikke se på TV.

Noe annet du ikke får se på TV, er den svenske deltakeren som klikket under innspillingen. På Fantasy Island kastet hun alle klærne, og løp naken rundt midt på dagen mens hun hylte. Det skal også ha vært en episode med jenta på flyet hjem til Sverige. Politiet måtte tilkalles for å ta hånd om henne.

PS! Noe du helt sikkert får se, er at de norske jentene ikke er spesielt populære. Flere av dem ryker ut tidlig i serien. Temptation Island begynner på TVNorge i kveld klokka 21.30.

FORBANNET: Svenske Jack Grabban tente på alle pluggene da han så hva kjæresten hadde gjort på den andre sida av øya.
FESTET: Flere av deltakerne har innrømmet at det ble usedvanlig mye alkohol, og at de hadde sex når TV-kameraene var skrudd av.