Trekantdrama

Pacey har overtatt Dawsons kjæreste Joey på skjermen. Privat er han sammen med Dawsons nye skjermflørt. Forvirret?

Første kjærestepar ut på settet til serien «Dawson's Creek» var Joshua Jackson (Pacey) og Katie Holmes (Joey). De har tidligere uttalt at de flørtet heftig utenfor lerretet. Siden den gang har de byttet roller.

I de nyeste episodene av den populære TV3-serien har Pacey overtatt kameraten Dawsons barndomsvenninne og gamlekjæreste Joey. Overfor Entertainment Weekly røper han at det blir hett:

- Det vil bli mye mer kyssing fremover. Og spør du meg, kan det aldri bli nok kyssing med Katie Holmes, sier han.

Privat blomstrer visstnok romantikken mellom Jackson og blonde Brittany Daniel, som spiller Dawsons nye kjæreste Eve i serien.

Dalende seertall

Hvordan trekantdramaet ender, vet ikke engang hovedrolleinnehaverne selv. Forfatterne av serien har ikke bestemt seg ennå, men Jackson mener å kjenne dem godt nok til å skissere disse mulighetene.

- Enten bruker de meg som mellomstopp før hun går tilbake til Dawson, eller så lar de oss være sammen. Hvis du spør meg personlig, så har jeg ikke mye lyst til å være mellomstoppet...

Serieskaperne håper nå at den blomstrende romansen mellom Joey og Pacey vil øke seertallene. Siden rekordstarten med 5,6 millioner seere i USA hver uke, har publikumstallet stupt. Nå har «Dawson's Creek» gått fra å være tv-kanalen WBs solide vinner til å havne på femte plass. Blant annet blir tenåringssåpen slått av «Buffy - vampyrenes skrekk» og «Charmed».

«Dawson's Creek» hjemmeside