Trekker 50 Cent-film etter mord

30-åring skutt på kino.

(Dagbladet.no): En kino i Pittsburgh, Pennsylvania har trukket tilbake 50 Cent-filmen «Get Rich Or Die Tryin\'». Årsaken er et mord som ble begått etter at filmen var vist onsdag.

Politiet sier de er usikre på om filmens innhold - som viser 50 Cents karriere fra doplanger til suksessfull rapper - var en faktor i drapet. Men kinoselskapet valgte likevel å droppe filmen mens saken etterforskes.

- Vi er usikre på om det er en direkte forbindelse, sier John McCauley, markedsdirektør i Loews Corp. til nyhetsbyrået AP.

30-åringen hadde akkurat sett ferdig filmen da en en slåsskamp oppstod på kinoens toalett. Han ble senere skutt utenfor billettbua ved kinoen.

Politiet har ingen mistenkte, og etterlyser vitner som kan stå fram.

«Get Rich Or Die Tryin\'» er regissert av Jim Sheridan, og har fått middels kritikker i USA.

Les alt om filmen her.

UKLAR SAMMENHENG: Politi og kinoselskapet sier de er usikre på om det voldelige innholdet i 50 Cent-filmen «Get Rich Or Die Tryin\'» hadde noen betydning for drapet onsdag. FOTO: SCANPIX/AP
UKLAR SAMMENHENG: Politi og kinoselskapet sier de er usikre på om det voldelige innholdet i 50 Cent-filmen «Get Rich Or Die Tryin\'» hadde noen betydning for drapet onsdag. FOTO: SCANPIX/AP Vis mer