Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Trekker gammel episode

Husker du Seinfeld-episoden der Georges forlovede Susan dør av giftig konvoluttlim? Den trekkes nå på grunn av miltbranntrusselen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Episoden gikk i sesong sju og heter «Invitasjonene».

Drept av konvoluttene

Håpløse George har kjøpt inn bryllupsinvitasjoner av billigste og simpleste sort. Hans forlovede Susan dør etter at hun har slikket igjen alle konvoluttene som viser seg å inneholde giftig lim.

Nå er episoden trukket tilbake fra distributøren. Nasjonen frykter Anthrax i posten og episoden kan gi dårlige assosiasjoner.

Erstattet med annen episode

- Siden 11. september har vi vært svært forsiktige med alle programmene vi distribuerer, sier Andi Sporkin, en representant fra Columbia Tri-Star Television Distribution til TV Guide Online.

- Ifølge vår opprinnelige plan skulle episoden på lufta 22. oktober. Men vi erstattet episoden med en annen.

Selskapet fryktet at episoden ikke passet inn på grunn av av omstendighetene, og at den ville føles mer opprørende enn morsom for folk.

I episoden tulles det med forlovedens død, som med alt annet. Den selvopptatte George er lettet over Susan død fordi den betyr at han slipper å gifte seg.

Går amerikanere for langt? Si din mening i TV-forumet!

VERDENS MORSOMTE FIRSPANN? Seinfeld er avsluttet, men serien går i reprise verden over, også i Norge. Foto: SCANPIX
Hele Norges coronakart