Lady Gaga og R. Kelly:

Trekker sang etter overgrepsanklager mot R. Kelly

- Som et offer av seksuelt overgrep selv, ser jeg at både sangen og videoen er laget på et veldig mørkt sted i livet mitt.

HARDT VÆR: R. Kelly er i hardt vær om dagen etter anklager om flere seksuelle overgrep. Nå trekker Lady Gaga sangen de gjorde sammen i 2013. Foto: Invision
HARDT VÆR: R. Kelly er i hardt vær om dagen etter anklager om flere seksuelle overgrep. Nå trekker Lady Gaga sangen de gjorde sammen i 2013. Foto: Invision Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I 2013 publiserte Lady Gaga låta «Do What U Want», og den svært letkledde videoen til, sammen med R&B-artisten R. Kelly, som sin andre singel til albumet hennes «Artpop». En sang som handlet om hvordan hun ble fremstilt i media, og som havnet på 13. plass på den kjente Billboard Hot 100-lista.

Den gang skal flere ha reagert på samarbeidet med omstridte R. Kelly, fordi han også da hadde anklager om seksuelt overgrep mot seg. Noe hun ikke valgte å høre på ettersom Kelly hadde benektet det hele.

La ut Twitter-melding

Nå, nesten seks år senere, trekker imidlertid artisten sangen fra de forskjellige musikkstrømmetjenestene, etter den avslørende dokumentarserien «Surviving R. Kelly», ifølge Independent.

Med et skjermbilde av et notat, lagt ut på Twitter, skriver «A star is born»-skuespillerinnen at hun stiller seg bak de angivelige ofrene, og at hun støtter dem. Hun innrømmer også at sangen ble laget på et veldig vondt sted i livet hennes.

- Som et offer av seksuelt overgrep selv, ser jeg at både sangen og videoen er laget på et veldig mørkt sted i livet mitt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.