Stian «Staysman» Thorbjørnsen:

Trekker seg etter vindkraftkritikk

Bandet Landeveiens Helter trekker seg fra det planlagte åpningsarrangementet for et vindkraftanlegg i Åfjord etter sterk kritikk.

TREKKER SEG: Bandet Landeveiens Helter, Stian «Staysman» Thorbjørnsen, Rune Rudberg, Dag Ingebrigtsen og Lars Erik Blokkhus, er blant flere artister som har valgt å trekke seg fra arrangementet «Konsert & safari». Foto: Julia Marie Naglestad / NRK
TREKKER SEG: Bandet Landeveiens Helter, Stian «Staysman» Thorbjørnsen, Rune Rudberg, Dag Ingebrigtsen og Lars Erik Blokkhus, er blant flere artister som har valgt å trekke seg fra arrangementet «Konsert & safari». Foto: Julia Marie Naglestad / NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Landeveiens Helter trekker seg fra Fosen Vinds åpningsarrangement for vindkraftutbyggingen i Åfjord, «Konsert & safari», etter sterk vindkraftkritikk, skriver Adresseavisen.

Landeveiens Helter består av Stian «Staysman» Thorbjørnsen, Rune Rudberg, Dag Ingebrigtsen og Lars Erik Blokkhus. I en Facebook-kommentar opplyser Thorbjørnsen om årsaken til bandets beslutning om å trekke seg:

Vil unngå dårlig stemning

- Vil først si at vi ikke visste helt hva dette dreide seg om, skriver artisten under et innlegg om konserten.

Videre i innlegget skriver artisten at det ikke alltid er lett å holde tunga rett i munnen når de spiller hundre konserter årlig, og mener en opptreden på arrangementet vil være i dårlig stil når mange er følelsesmessig knyttet til vindkraftprosjektet.

- Det siste vi ønsker å gjøre, er å blande oss inn i en politisk betent debatt, og i alle fall ikke bidra til å skape dårlig stemning. Vår intensjon var å skape god stemning i Åfjord kommune, fortsetter Thorbjørnsen.

Flere trekk

Noen av artistene som skulle opptre på åpningsarrangementet 12. august, var Axel Frønes, Åfjord Janitsjar og Landeveiens Helter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer