Trekker seg fra Bård og Haralds nye program

Forfatter Agnes Ravatn (27) skulle være et av humortalentene i humorduoens nye tv-show.

VIL IKKE PÅ TV: Forfatter Agnes Ravatn blir likevel ikke en del av Harald Eia og Bård Tufte Johansens nye tv-prosjekt. —Det er helt udramatisk, men jeg våknet opp en morgen og skjønte at jeg ikke ville være på tv, sier hun til Dagbladet. Foto: Siv Johanne Seglem / Dagbladet
VIL IKKE PÅ TV: Forfatter Agnes Ravatn blir likevel ikke en del av Harald Eia og Bård Tufte Johansens nye tv-prosjekt. —Det er helt udramatisk, men jeg våknet opp en morgen og skjønte at jeg ikke ville være på tv, sier hun til Dagbladet. Foto: Siv Johanne Seglem / DagbladetVis mer

|||Forfatteren Agnes Ravatn skulle fungere som en blanding av reporter og kommentator i programmet «Storbynatt», Harald Eia og Bård Tufte Johansens nye prosjekt. Humorsatsingen har premiere 2. november, og opptakene til programmet er allerede i full gang. Nå har hun bestemt seg for at hun likevel ikke vil være med.

- Hovedgrunnen til at jeg trekker meg er at jeg tror det hadde gått ut over skrivingen min. Jeg tror at jeg er selvopptatt nok fra før, om jeg ikke skal gå rundt og tro at jeg blir gjenkjent på gata hele tida. Dessuten har jeg ikke noe å ha på meg på tv, utdyper hun.

- Det er helt udramatisk. Jeg våknet opp en morgen og skjønte at jeg ikke ville være på tv. Det er ganske ugjenkallelig å plutselig skulle bli et fjes som folk kan kjenne igjen fra skjermen, sier Agnes Ravatn til Dagbladet.

Hopper av i svingen 27-åringen jobber som journalist i Dag og Tid og har i tillegg gitt ut flere kritikerroste bøker. Ravatn forteller at hun i utgangspunktet var skeptisk til å bli en del av «Storbynatt», men at hun var redd for å angre «resten av livet» hvis hun ikke takket ja.

- Folk er villige til å ofte både en arm og en fot for å få komme på tv, så da kan jeg godt være den personen som skaper litt balanse. Det har vært veldig kjekt å jobbe med programmet, men nå har jeg prøvd det og tenker at det er like greit at jeg hopper av i svingen.

Helt borte fra skjermen blir hun imidlertid ikke.

Gjest Ravatn har spilt inn flere innslag som etter all sannsynlighet kommer til å bli vist i programmet. Det er heller ikke utenkelig at hun kommer til å opptre som gjest i «Storbynatt», bekrefter produsent Lars Hognestad.

- Det er selvfølgelig veldig synd at hun trekker seg, men vi respekterer hennes avgjørelse. Vi synes hun er kjempemorsom og har gjort opptak med henne som er veldig bra. Vi håper jo at hun blir med etter hvert, sier han.

SNART TV-KLARE:  Bård Tufte Johansen og Harald Eia står bak «Storbynatt».
Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
SNART TV-KLARE: Bård Tufte Johansen og Harald Eia står bak «Storbynatt». Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer