Trekker seg

Kalle Lisberg (50) trekker seg som sjef for norske TV3 og medieselskapet MTG. Den psykiske baksmellen i fjor får TV-sjefen til å velge seg roligere dager.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Helsvart for TV3

I ti år jobbet han døgnet rundt for å få sving på TV3 og P4. I fjor fikk Kalle Lisberg en durabelig psykisk nedtur etter et meget ubehagelig møte med den beryktede «veggen».

- Det var litt av en smell, sier den avtroppende administrerende direktøren og presidenten i Modern Times Group Norge, Kalle Lisberg, til Dagbladet.

Tjent seg rik

- Men også en krise kan brukes til noe konstruktivt. Det fikk meg til å tenke over saker og ting. Allerede i fjor høst begynte jeg å tenke på å trekke meg. I desember håndplukket vi direktør Hein Espen Hattestad i P4 til min etterfølger. Avløsningen skulle gjerne gått raskere. I så fall hadde jeg forlatt TV3 mens det var bedre økonomiske tider.

- Forlater du et synkende skip?

- Nei, jeg overtok et synkende skip, mener Kalle Lisberg.

- Men vi har fått en kilevink både fra markedet og fra TVNorge, innrømmer Lisberg som trekker seg fra topplederstillingen med øyeblikkelig virkning, men fortsetter som rådgiver i MTG ut året.

- De blir ikke kvitt meg så lett, flirer 50-åringen som har tjent seg meget rik på oppstarting av kommersiell radio og tv i Norge

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer