Trendy påskeavslutning

Hvis du befinner deg i eller omkring hovedstaden i påsken, og grunnen til dette er at du synes fjellet og syden er harry, - da er sjansene gode for at Trendlive i Oslo Spektrum er stedet for deg.

Det er andre gang Trendlive arrangeres i hovedstaden. I fjor hadde messa over 10 000 besøkende, og arrangørene håper på enda bedre oppslutning i år.

Påskeurbanister kan kan blant mye annet la seg utfordre av trender fra Asia, hamp-moter og innendørs strikkhopping.

Alt som er utstilt på standene er til salgs, det er over 50 langåpne butikker, tusenvis av ferske motevarer, bli-ny stander, actionsport-show, motevisninger, modellkonkurranser og caféer, alt under samme tak.

«Modnere profil»

På fjorårets Trendlive var mellom 60 og 70 prosent av de besøkende mellom 13 og 19 år. I år vil arrangørene satse sterkere på målgruppen 20-30 år, noe konsertlisten forsåvidt også reflekterer. Blant årets artister er synthpop-duoen Zuma, Grand Prix-vinnerne i Charmed og Jessheim-ræpperen Diaz.

Dørene åpner første påskedag kl. 11.00, og messa vil holde åpent til kl. 20.00 tredjedagen. Inngangsbilleten koster 100 spenn for alle tre dagene. Vil du vite mer, kan du besøke Trendlives hjemmeside trendlive.no.

GOD PROMO: Arrangørene venter seg opp mot 15 000 gjester til Trendlive 2000. Og de har gjort forarbeidet: Dette promo-magasinet er kanskje det aller mest synlige og tilgjengelige i Oslo denne påsken.
DANDY MED POPHÅP: Oslo-duoen ZUMA er bare ett av de nyere musikalske stjerneskuddene som viser seg frem på Trendlive 2000.