Trenger du ekstra superkrefter?

Vinn eksklusivt innhold til «inFamous».

|||Oppdatering: Alle kodene er nå delt ut, bedre lykke neste gang!

(Dagbladet.no): I PlayStation 3-spillet «inFamous», som nå er i butikkene, får du oppleve elektriske superkrefter tatt til et helt nytt nivå.

I spillet befinner hovedpersonen Cole seg i midten av en kjempeeksplosjon som legger hele Empire City i ruiner. Eksplosjonen gir også Cole noen mystiske krefter, som lar ham styre strømmen på en rekke spennende måter.

I vår anmeldelse av spillet, der terningkastet endte på en firer, beskrev vi «inFamous» som en teknisk sier for PlayStation 3.

- Det er unektelig fantastisk å sende lyn av gårde mot store grupper av fiender, hoppe fra toppen av store bygg og dundre i bakken med et eksplosivt smell, eller dytte andre fiender langt opp i lufta med krefter som får jedikreftene til å virke puslete - og mer til.

Selv om spillet allerede er proppfullt av forskjellige krefter, har utviklerne Sucker Punch enda mer på lager til noen heldige utvalgte.

Superkraften Gigawatt blades er ikke å finne i spillet med mindre du har en spesialkode, og nettopp denne koden kan 200 heldige vinnere få tilsendt fra Dagbladet.no.

Det eneste du trenger å gjøre for å få koden, er å svare på konkurransen nederst i saken her. Husk at dette bare dreier seg om ekstrakrefter i selve spillet - du må altså eie spillet fra før av for å ha noe nytte av premien.

Vi benytter oss av førstemann til mølla-prinsippet, så her gjelder det å være kjapp - lykke til!

Oppdatering: Alle kodene er nå delt ut, bedre lykke neste gang!

Trenger du ekstra superkrefter?