Trenger hjelp mot seg selv

Med en milliard i lomma har Anna Nicole Smith inntatt Hollywoods utesteder.

Da J Howard Marshall døde ble hans noe yngre kone innblandet i en rettsstrid med resten av familien om milliardarven. Der innkasserte Anna Nicole Smith nærmere en milliard, og nå har hun begynt å bruke den.

Frøken Smith har tidligere hatt problemer med å begrense inntaket av både narkotika og alkohol, og nå frykter vennene hennes at hun ikke klarer å ta vare på seg selv.

- Nå har hun alle muligheter til å tilfredstille hvert minste lille innfall, sier en av venninnene hennes i følge Aftonbladet.

Med Marilyn Monroe som sitt store idol, skal Smtih ha spådd at hun kommer til å dø ung.

- Det er som om hun ikke er lykkelig hvis hun ikke fester. Med den nyvunne formuen kommer hun til å opptre som et barn i en godteributikk. Jeg er overbevist om at hun har gått til grunne innen et år, sier venninnen.

Annas advokat avfeier vennenes bekymring, og nekter for at klienten er i fare. Selv er han opptatt av å kreve rundt 300 millioner ekstra fra Marshalls formue. Dette skal være renter for pengene hun er tilkjent, men ikke har kunnet bruke på grunn av rettssaken.

- Å få 62 millioner kroner for hver måned hun var gift, og så komme og kreve mer er helt utrolig, sier Marshall-familiens advokat.

Anna Nicole Smith giftet seg med den da 89 år gamle og rullestolbrukende J Howard Marshall da hun var 26.