DEBATT

Debatt: Spillselskaper

Trettebergstuen rir gamle, slakteklare kjepphester

Det er godt mulig opptil flere av oss fortjener både kjeft og ukvemsord for gamle og nye synder, men kriminelle er vi ikke.

KONKURRENT: Ari Behn deltar i en reklamekampanje for et nettspill som ifølge selskapet er laget spesielt for nordmenn. Det er dermed en konkurrent til Norsk Tipping. Foto: www.folkeautomaten.com
KONKURRENT: Ari Behn deltar i en reklamekampanje for et nettspill som ifølge selskapet er laget spesielt for nordmenn. Det er dermed en konkurrent til Norsk Tipping. Foto: www.folkeautomaten.com Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Eksterne kommentarer: Dette er en debattartikkel. Analyse og standpunkt er skribentens egen.
Publisert
Sist oppdatert

Jeg skal straffes. Det skal folk som John Carew, Henning Solberg, Sandra Lyng Haugen, Ari Behn, Raphael Poirée og Vibeke Skofterud også. I alle fall hvis Arbeiderpartiets Anette Trettebergstuen får det som hun vil. Vår forbrytelse? At vi på et eller annet tidspunkt har jobbet med internasjonale spillselskaper som ComeOn!, Betsson eller Folkeautomaten.

I et intervju i Dagbladet, som i innhold er til forveksling svært likt det AP-venninne og Actis-sjef Mina Gerhardsen meldte i samme avis få dager tidligere, tar Trettebergstuen rennefart og forsøker å felle spillbransjen, PR-bransjen og politiske motstandere i én solid grisetakling.

Men du kan formelig høre publikum rope «Ta med to i vaffel!» når hun bommer totalt på både mann og ball, og smeller inn i reklameskiltet fra Norsk Tipping.

For én ting er å være uenig i hvordan spillpolitikk og markedsføring i praksis fungerer i Norge, men det er noe helt annet å kreve straffeforfølgelse av enkeltpersoner og bedrifter som faktisk følger dagens lovverk til punkt og prikke.

Det er godt mulig opptil flere av oss fortjener både kjeft og ukvemsord for gamle og nye synder, men kriminelle er vi altså ikke. Uansett hva Trettebergstuen og Gerhardsen måtte mene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer