«Three Identical Strangers»

Trillingene ble separert, forsket på og nektet et liv sammen

Se de første klippene fra dokumentaren.

MØRKT BAKTEPPE: Dokumentarfilmen om trillingene Robert Shafran, David Kellman og Edward Galland utforsker etisk problematisk forskning. Video: CNN Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): - Jeg ville aldri trodd på denne historien dersom noen andre fortalte den, men den er sann. Hvert eneste ord, sier Robert Shafran i en splitter ny trailer, tilhørende dokumentarfilmen «Three Identical Strangers».

Smakebiten gir et frampek på hva som er i vente fra CNN Films i fortellingen om trillingene Robert Shafran, David Kellman, Edward Galland fra USA.

Se de første klippene øverst i saken.

«Eddie, hvordan går det»

Første dagen på høgskolen i New York ble Robert Shafran møtt av studenter han aldri hadde sett før som ga ham klemmer og kalte ham «Eddie» og spurte hvordan det gikk. Han skjønte svært lite.

- Masse folk kom bort til meg og sa «Eddie, Eddie, hvordan går det». Jeg svarte at jeg ikke ante hva de pratet om, forteller Shafran i traileren.

Han fikk til slutt fikk høre av en medstudent at han hadde en tvillingbror. Shafran entret soveværelset han ble tildelt, og romkameraten han skulle dele studenthybel med i studietida, Michael Domitz, fikk bakoversveis, skriver The Times.

Banket på døra til broren

Domitz hadde tidligere delt rom med Shafrans ukjente bror, Edward Galland, som hadde byttet skole.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer