Trine Rein saksøker aviskonsern

Artisten hevder hun har tapt så mye som én million kroner på grunn av annonseblemme.

GÅR TIL SAK: Artist Trine Rein saksøker Amedia på grunn av konsertannonser som aldri kom på trykk. Foto: Jørn H. Moen / Dagbladet
GÅR TIL SAK: Artist Trine Rein saksøker Amedia på grunn av konsertannonser som aldri kom på trykk. Foto: Jørn H. Moen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sanger Trine Rein har via sitt plateselskap Joy Music gått til sak mot lokalaviskonsernet Amedia, skriver Dagens Næringsliv.

Fjorårets juleturné skulle etter planen reklameres for gjennom Amedias annonsetjenester i en rekke lokalaviser over hele Norge, men annonsene kom aldri på trykk. Resultatet ble at langt færre publikummere møtte opp til julekonsertene, ifølge artisten. Dermed kan hun ha tapt så mye som én million kroner, mener Rein.

Amedia nekter for at de har erstatningsansvar i saken. Amedias direktør for samfunnskontakt, Stig Finslo, sier til DN at Rein fikk tilsendt et forslag om en annonsekampanje, «men at tilbudet aldri ble bekreftet i form av en bestilling».

- Jeg kan bare vise til tidligere uttalelser av konserndirektør Victoria Schultz da dette kom for en dag mot slutten av fjorårets juleturné, hvor hun innrømmer feil og en gjennomgang av egne rutiner, svarer Rein til avisa.

Ifølge en artikkel i Smaalenes Avis fra januar i år hadde Rein bestilt annonser for 150 000 kroner i 18 lokalaviser. Disse skulle på trykk fra slutten av november til og helt fram til jul.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer