Trine shower i Kollen

Trine Rein (27) skal showe sammen med alpingutta i Finken Cup i år også. Men hun kommer ikke til å gi publikum en eneste smakebit fra sitt nye album.

Sangfuglen fra Nesodden arbeider intenst med oppfølgeren til suksessalbumet «Beneath my Skin». I vinter har hun vært i studio i Los Angeles og København for å spille inn nye låter.

- Vi vet ikke når platen blir ferdig, men planen er å slippe første singel i vår, sier Trines manager, John Overgaard, til Dagbladet.
Trine Rein har kontrakt med EMI i Danmark. Selskapet vil lansere det nye albumet hennes stort, blant annet i England. Den engelske sniklanseringen i forbindelse med Trines versjon av «Torn», ble avblåst før den begynte.

- Det var like greit, sier manageren, som heller vil markedsføre Trine med det nye albumet.

Trines minikonsert under Finken Cup, lørdag 4. april, blir en miks av gamle hits og coverlåter.

- Trine prioriterer å synge gratis på Finken Cup. Hun støtter opp om saken, å skaffe penger til kreftsyke barn. I tillegg er Finn Christian Jagge en god venn av henne, sier John Overgaard.

Lava kommer også tilbake på Finken Cup i år, muligens med en utenlandsk gjesteartist. Hele topplaget av norske alpinister stiller på startstreken i rennet, som også vises på NRK1.