Trippel lykke

En av de mest gjennomførte DJ-miksene noensinne - over tre fullstappede CD-er!

For de som har mistet troen på at klubbmusikk, og da spesielt house, ikke lenger er «a soul thing, a spiritual thing», er dette miksmesterverket fra den engelske DJ-musiker-produsenten og klubbkulthelten Tom Middleton, det eneste du trenger for å skjønne at det fortsatt er liv i den gamle divaen (les: house).

Skjønt, det er langt mer enn bare house på disse tre miksene som Tom Middleton har brukt tre år på å lage. CD-ene, som til sammen varer en halv arbeidsdag, er døpt «Rhythm», «Melody» og «Harmony».

Førstnevnte er beatspreget (med en dæsj nysynth-tendenser), og byr på en fabelaktig historieleksjon av en miks: «Sunglasses at Night», årets åttitallsaktige klubbhit, versus New Orders åttitallsklassiker «Blue Monday». «Melody», hvor tromsøværingene Addvibe dukker opp med av miksens høydepunkter, er en av de vakreste housemiksene jeg har hørt i mitt liv (ingen hits heldigvis), mens «Harmony» er den mest gåsehudfremkallende perfekte chill-out-miksen noen DJ har prestert. Også her dukker en nordlending opp: Rune Lindbæks magiske «Beautiful» er av låtene som kommer til å klistre seg til hjernen din.

Hvis været holder seg, er «The Sound of the Cosmos» det perfekte soundtracket til resten av sommeren.