Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Trist dag for Åge

TRONDHEIM (Dagbladet): - Dette er en trist dag, sa Åge Aleksandersen til Dagbladet da han hadde fått budskapet om at vennen Björn Afzelius var død. Så dro han hjem og skrev disse minneordene om den svenske artisten:

Han spilte til det siste

Björn... Så tok reisen slutt...Ditt liv var en reisei drøm og virkelighet.Du hadde en drøm om en bedre og mer rettferdig verden.Rank og stolt sto du i virkeligheten,trosset storm, spott og hån når du sang og snakket omsolidaritet... likhet... frihet, og kjærlighet.Derfor var du elsket av ditt store publikum.Derfor sitter dine venner igjen med sorg og savn.I dagene, ukene, årene som kommer vil man snakke om deg, Björn.Fortelle historier om deg.Ha så utrolig mange gode minner om deg.I Chile, Nicaragua, på Cuba, i Tromsø, Namsosog mange, mange andre stedervil dine venner i kveld drikke en flaske vin, og ta en siste skål.Vi vil gråte og le, Björn, og sende deg en siste hilsenog takke for at du lot oss være med på reisen.Hvil i fred, Don Afzelius.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media