Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Trist i Hollywood

Selvforelsket, digitalfilmet bryllupsdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Her feires bryllupsdag for et angstbitersk ektepar med en separasjon bak seg, og en bøling selvopptatte Hollywood-mennesker lar frustrasjonene flomme under påvirkning av ecstasy. Det er nok meningen vi skal føle en slags medlidenhet, eventuelt oppnå en erkjennelse om det tennerskjærende livet bak fasadene.

Jubilantene ageres av regissørene Alan Cumming og Jennifer Jason Leigh, sistnevnte på sitt mest nevrotiske i rollen som skuespiller Sally Nash, mens førstnevnte burde ta en samtale med sin frisør.

Kevin Kline, Phoebe Cates, Jennifer Beals og Gwyneth Paltrow deltar i laget, samtlige som jetsettere plaget av sine omstendigheter, stakkars. Ettersom gjestene mottas i døra med sarkasmer og dårlig skjult aggresjon, kommer ikke forløpet som noen bombe.

Et par gode prestasjoner, bl.a. av en nøkternt spillende Kline, redder ikke «The Anniversary Party» fra å forfalle til digitalfilmet stiløvelse - selvnytersk, uinteressant og med en dialog som stadig gjentar seg selv.

Hele Norges coronakart