- Trist om Finn vinner

Dommerne i «Skal vi danse» frykter at kultfavoritten Finn Schjøll står igjen helt til slutt. Og da er det seernes stemmer som teller mest.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tross lavest dommerscore i samtlige programmer, har Blomster-Finn og partner Lena Granaas Lillebø overlevd uke etter uke, takket være publikums telefonstemmer. Disse teller like mye som dommernes vurdering. Nå frykter ekspertjuryen at kultdanseren kan stå igjen helt til slutt.

-  Det er umulig å forutsi om han skal vinne eller ikke. Hvis tendensen fortsetter, forundrer det meg ikke om at han får rett i det han sa ved forrige sending, at vi skal slite med ham til siste slutt, sier dommer Trine Dehli Cleve.

Tidligere konkurransedanser Trond Harr mener det kan virke som om noen har en sterk interesse av å holde Finn inne i konkurransen.-  Det ligger i den norske folkesjela å støtte en underdog, og nå værer de en sensasjon. Selv om Finn er uten sidestykke den mest fargerike, er han dansemessig på et noviseplan. Han rusler jo bare rundt. Vi sitter der og humrer og ler. Det er nesten uhøflig, sier dommeren.

-  Frykter du at han vinner?-  Når jeg ser hva som har skjedd hittil, kan jeg si at det er en gryende frykt. Jeg begynner å bli engstelig for hva som kan skje, sier Harr.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer