Triste greier

For Minor Majority-sjef Pål Angelskår (30) er det verste med kjærlighetssorg at det går over.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- NOEN AV DE FINESTE tingene jeg vet om er faktisk triste, sier Pål Angelskår og smiler sorgmuntert.

Angelskår er mannen bak hiten «She Gave Me Away», som du helt sikkert har hørt på radio. Den kommer fra Minor Majoritys tredje plate «Up For You & I» som har solgt 7000 eksemplarer og som denne uka ligger på 14. plass på VG-lista.

I fjor ga Angelskår og kompani ut den Spellemann-nominerte «If I Told You, You Were Beautiful» hvor radiofavoritten «Dancing In The Backyard» finnes.

Låtskriveren og tekstforfatteren med hovedfag i idehistorie ser både snill og intelligent ut der han sitter på en Grünerløkka-restaurant med skjeggstubber og høyhalser. Han ser ut som en som er veldig god til å snakke med jentene på fest. Så flink til å lytte, lissom.

- Kjærlighetssanger er din spesialitet?

- Litt unyansert, men ja. Men jeg skriver definitivt ikke bare kjærlighetssanger.

- Neivel?

- Jeg skriver om mellommenneskelige relasjoner på ett eller annet nivå. Men kjærlighetssanger er den pop-disiplinen jeg liker best å høre selv fordi det rører noe i meg. Det er lett forståelig. Mye av lykken ligger i det å ha et lykkelig kjærlighetsforhold, sier han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.