Trivelig ABC-revy

Mye moro og ikke minst mye å glede seg over i denne nye ABC-revyen. Først og fremst fire nye, unge talenter som slipper til og slipper seg løs, men gå for Herborg Kråkevik x 3. Det er moro det!

Har vi noe igjen som ikke på død og liv skal være moro, noe som slett ikke egner seg som underholdning? Revygjengen på ABC har nok å ta av nå, de forsyner seg glupsk av konkurrentene i TV, politikk, sport og kjendiseri, og de er best når det gjelder.

Paradoksalt nok er det ikke problemfritt å ha for mye stoff heller, det hoper seg fort opp for Rune Dahl Bjørnsen (regi og konsept) i «Alt for moro».

Noe blir støyende spinkelt, noe blir ufarlig overspilt, men det holder i massevis med en scenisk autoritet som Grethe Kausland i midten, lydhørt akkompagnert av imitatorene Rigmor Galtung og Simon Andersen. Kausland bare som oppdatert Titten Tei («Ecstacy og vann for meg!») en sky og sminket Stig van Eijk og Nationaltheatrets grensesprengte regigeni Cathrine Telle er nydelig revykunst. Andersens Wenche Foss («Nei Sonja, sa jeg, min statue kan ikke stå mellom Ibsen og Bjørnson...») er jo bare sååå deilig, og Galtungs Siv Jensen et rått parti.

Men det er Herborg Kråkevik som stjeler showet som alltid. Klonet i tre varianter er «Herborgs verden» nå klar for hele kloden!

Nykommerne Jorunn Hauge, Kjærand Moe, Anders Reiremo og Ingrid Anne Yttri er med på alt som er moro, de har liv og de har lyst og best av alt: de har talent og teknikk så det holder. De kommer nok igjen, men ikke vent på det, se og le!