Trives som tv-tisper

LONDON (Dagbladet): De er sjeftisper i hver sin såpeserie på tv, men mor Kjersti og datter Ulrikke Hansen Døvigen har gjort seg ferdige med kranglingen. Derimot tråler de gjerne markedene i London når de treffes.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Ulrikke Hansen Døvigen

Kjersti Døvigen

«Vi krangler,» svarte Ulrikke da vi på forhånd spurte hva hun og moren liker å gjøre sammen. Det viser seg å være mer fleip enn alvor.

- Vi er blitt mer moderate. Har fått ut alt det vonde på tv, sier Kjerste, sier Kjersti. - Når jeg er hjemme i Lommedalen bor hun hos meg. Da ligger vi i dobbeltsenga begge to.

Ulrikke legger til:

- Det har jevnet seg ut. Nå går vi i teatret isteden.

- Eller i antikvitetsforretninger og på markeder. Jeg er «antikkoman», sier Kjersti og tar oss med på en omvisning langs King's Road i Chelsea - der familien Døvigen/Astrup har bodd siden 1983.

De eksklusive antikvitetsforretningene har både norske kongelige og popkonger som Eric Clapton og David Bowie som kunder, men ønsker ikke å gjøre noe vesen av det.

Bydelen er enda mer kjent for fotballaget sitt, og Kjersti har hørt at Tore André Flo spiller på hjemme-laget. Men - hun forbinder stort sett fotball med altfor mye trafikk i gatene.

- Jeg har prøvd, men klarer ikke å bli interessert, unnskylder hun seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer