<strong>KLAR FOR COEN-FILM:</strong> Scarlett Johansson skal være klar for den neste filmen til Joel og Ethan Coen. Her fra «Don Jon» (2013). Foto: Relativity Media/Voltage Pictures
KLAR FOR COEN-FILM: Scarlett Johansson skal være klar for den neste filmen til Joel og Ethan Coen. Her fra «Don Jon» (2013). Foto: Relativity Media/Voltage Pictures Vis mer

Trøbbel for Scarlett i neste Coen-film

Blir med Tatum og Clooney på stjernespekket rolleliste.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): To nye navn har dukket opp i forbindelse med den allerede stjernespekkede rollelista for Coen-brødrenes neste film, «Hail, Caesar!».

Scarlett Johansson skal være i forhandlinger for prosjektet, i likhet med Jonah Hill («The Wolf of Wall Street», «Superbad»), etter hva Variety erfarer.

De blir del av en allerede stjernespekket rolleliste. George Clooney er blant dem som er bekreftet til filmen. Han har tidligere jobbet med Coen-brødrene på «O Brother, Where Art Thou?» og «Burn After Reading».

Josh Brolin, Tilda Swinton, Ralph Fiennes er også bekreftet, mens Channing Tatum skal være i samtaler for en rolle.

Medaljens bakside
«Hail, Caesar!» er satt til 50-tallets Hollywood.

Det blir kanskje husket som en gullalder, men her er det skyggesiden av det celebre livet som skal for dagen.

Trusler, overvåkning, plantede rykter, kanskje en god runde med juling — Hollywood-toppene gikk til store lengder for å bevare sine stjerners renommé, eller for å unngå «misforståelser». Som om de levde ut sine egne noir-filmer.

Filmen vil sentreres rundt «fikseren» Eddie Mannix.

Spiller gravid stjerne
Scarlett vil på sin side spille ei stjerne som blir gravid idet hun skal begynne en film. Sannsynligvis noe denne fikseren ikke er spesielt glad for.

Det er likevel treffende, da stjerna også venter barn i det virkelige liv. Det vil være snakk om en mindre rolle i filmen.

Scarlett er aktuell senere i år med actionfilmen «Lucy».

Lik Filter på Facebook og få nyheter om film og serier servert rett i din newsfeed.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer