Melodi Grand Prix' Ulrikke Brandstorp:

Trøbbel i kø under innspilling av musikkvideo: - De kunne ha knivstukket oss

MGP-Ulrikke om den dramatiske turen til Sri Lanka. 

FARLIG: Innspillingen av MGP-aktuelle Ulrikkes musikkvideo for sangen «Places» kunne fått fatale konsekvenser. Se musikkvideoen innspilt på Sri Lanka her. Video: Joon Brandt / Ulrikke Brandstorp Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Den 11. mars skal årets deltakere i Melodi Grand Prix møtes til fest og finale i Oslo Spektrum. Deltakerne skal i kjent stil synge seg gjennom kvelden, før en vinner kåres som sendes til Eurovision i Kiev.

Låtene er allerede anmeldt av flere medier, og én anmelderne ikke klarer å bestemme seg for hva de synes om er Østfold-jenta Ulrikke Brandstorp (21).

Se artistens nye musikkvideo øverst i saken.

I Dagbladet fikk låta hennes, «Places», terningkast to. «En MGP-designet låt - uten særpreg og knapt nok sjel», skrev anmelderen. Her var VG uenig, og smelte til med terningkast fem.

Brandstorp bryr seg lite om terningkastene, og har valgt å promotere låta for fullt. Det inkluderte en reise til Sri Lanka for å spille inn musikkvideo, regissert av Joon Brandt, men der gikk ikke alt etter planen.

Skumle leddkleddscener

Et par timer utenfor hovedstaden Colombo filmet Brandstorp og og de nærmere 15 menneskene i crewet. Videoen tar for seg en historie mellom en lokal gutt og en jente, som drar ut på en reise. I kuttscener ser man artisten selv, som danser og synger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer