Trodde de skulle på TV-audition. Prøvespilte for kurs til 48 000 kroner

I 2013 skal de ha lovet Hollywood-karrierer til barn for 30 000 kroner. Lørdag var det amerikanske selskapet igjen i Norge.

GRÅT AV SKUFFELSE:  Nina Therece Halvorsen og dattera Martine Therece (14) var begge skuffet etter å ha vært på CGTV-audition lørdag. De trodde det var en audition for tv og film. Martine Therece gråt etter at det hadde gått opp for henne at auditionen, ledet av en av hennes yndlingsskuespillere, var til et skuespiller-kurs til flere titalls tusen kroner. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
GRÅT AV SKUFFELSE: Nina Therece Halvorsen og dattera Martine Therece (14) var begge skuffet etter å ha vært på CGTV-audition lørdag. De trodde det var en audition for tv og film. Martine Therece gråt etter at det hadde gått opp for henne at auditionen, ledet av en av hennes yndlingsskuespillere, var til et skuespiller-kurs til flere titalls tusen kroner. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Etter å ha hørt en radioreklame som fristet med skuespillerkarriere i Hollywood, møtte rundt 500 barn og unge opp på audition på Grand hotell i Oslo november 2013.

Det var den amerikanske talentfabrikken CGTV som holdt auditionen.

Dagbladet snakket da med flere familier som følte seg lurt av det amerikanske selskapet. Auditionen var ikke til noen rolle i reklamefilmer, tv-programmer eller filmer, men til et undervisningsprogram i Hollywood som da kostet 30 000 kroner.

Tilbake i Norge Lørdag holdt CGTV igjen audition i Norge. Denne gang på Olavsgaard hotell mellom Oslo og Gardermoen.

Igjen møtte hundrevis av barn og unge opp etter å ha hørt en radioreklame på P4 som også i år fristet med Hollywood-karriere.

Nina Therece Halvorsen og dattera Martine Therece (14) var av dem som gikk skuffet ut av hotelldørene etter lørdagens audition.

- Begynte å gråte etter auditionen Det er tidligere Disney-skuespiller Adrian R'Mante som har etablert CGTV. R'Mante var selv til stede under auditionene lørdag. For Disney-seere, er han et kjent ansikt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.