Trodde DiCaprio ble brutalt voldtatt av en bjørn

Filmstudio måtte ut og avkrefte.

<strong>INGEN VOLDTEKT:</strong> Leonardo DiCaprio spiller en av hovedrollene i den kommende dramafilmen «The Revenant». Foto: Filmweb
INGEN VOLDTEKT: Leonardo DiCaprio spiller en av hovedrollene i den kommende dramafilmen «The Revenant». Foto: Filmweb Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Skuespiller Leonardo DiCaprio er over nyåret kinoaktuell med dramafilmen «The Revenant», som blant annet omhandler at hans rollefigur, jegeren Hugh Glass blir brutalt angrepet av en bjørn i villmarken. 

Denne uka skapte én scene i filmen imidlertid furore på internett, etter at nettstedet Drudge Report meldte at DiCaprios rollefigur blir voldtatt to ganger av en bjørn i en sjokkerende scene.

En rekke internasjonale medier plukket opp saken - problemet er bare det at den mye omtalte scenen ikke eksisterer.

Ifølge The Guardian har filmstudioet 20th Century Fox nå gått ut med en pressemelding hvor de har måttet avkrefte ryktene.

- Alle som har sett denne filmen vet at det dreier seg som en hunnbjørn som angriper Hugh Glass fordi hun føler seg truet med tanke på bjørnungene sine. 

- Det er definitivt ingen voldtektscene med en bjørn, skriver filmstudioet, ifølge Entertainment Weekly

I tillegg til navn som Leonardo DiCaprio og Tom Hardy, finner man også den norske skuespilleren Kristoffer Joner på rollelista til «The Revenant». 

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer