Matthew McConaughey:

Trodde han skulle bli Titanic-stjerne

Matthew McConaughey var overbevist om at han skulle få rollen som Jack Dawson. Vi vet alle at det ikke endte slik.

OVERBEVIST: Matthew McConaughey var helt sikker på at han skulle på bli stjernen i Titantic. Slik ble det som kjent ikke. Foto: Shutterstock.
OVERBEVIST: Matthew McConaughey var helt sikker på at han skulle på bli stjernen i Titantic. Slik ble det som kjent ikke. Foto: Shutterstock. Vis mer
Publisert

Historien om Jack og Rose om bord på «Titanic» kunne ha blitt helt annerledes. Ifølge Matthew McConaughey var han selv overbevist om at han skulle få rollen som Jack Dawson. Det fortalte han i en podkast med Rob Lowe, ifølge InStyle Magazine.

McConaughey forteller at han til og med leste manus med Kate Winslet, som spilte Rose DeWitt Bukater. Som vi alle vet gikk rollen til Leonardo DiCaprio, men McConaughey var så sikker at han hadde gjort en fremragende audition, at han var overbevist om at avslaget måtte være managerens skyld.

- I trøbbel

- De filmet til og med manuslesing min med Kate Winslet. Det var som om vi allerede hadde startet å lage filmen. Etter audition fikk jeg mange komplimenter og til og med klemmer av regissøren. Jeg var overbevist om at det kom til å bli meg, sier McConaughey.

Rykter påsto at McConaughey hadde takket nei til rollen.

- Agenten min var i stor trøbbel. Jeg fikk ikke engang tilbudet, sier han.

Vis mer

- Hadde ikke noe valg

«Titanic»-regissør, James Cameron, har i ettertid forklart hvorfor valget falt på DiCaprio.

- Matthew leste for rollen, men så møtte vi Leo, sa Cameron på The Tonight Show ifølge CinemaBlend.

- Jeg kikket rundt i rommet, og så at alle damene i bygget hadde kommet inn på møterommet. Regnskapsførere, det kvinnelige sikkerhetsvakta og så videre. Jeg tenkte at jeg ikke hadde noe annet valg enn å caste ham, sa Cameron.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer