Alexander Skarsgård om fylla

Trodde karrieren var ødelagt

Skuespiller Alexander Skarsgård våknet opp med tidenes fylleangst og trodde han hadde ødelagt egen karriere. 

POPULÆR: Skuespiller Alexander Skarsgård opplevde at en real fyllekule gjorde ham mer attraktiv som skuespiller. Foto: Grant Pollard/INVISION
POPULÆR: Skuespiller Alexander Skarsgård opplevde at en real fyllekule gjorde ham mer attraktiv som skuespiller. Foto: Grant Pollard/INVISION Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Det var under en fotballkamp i Stockholm for noen år siden at skuespiller Alexander Skarsgård dukket opp full og begynte å synge foran Hammarby- fansen.

- Jeg var kjempefull og gikk foran publikum og begynte å synge, forteller han til The Guardian.

Klippet ble delt på YouTube rett etterpå og ble sett av en halv million mennesker.

40 år gamle Skarsgård var i sommer aktuell i filmen «The Legend of Tharzan», hvor han spiller hovedrollen som jungelmannen. I år er han også aktuell i filmen «War on Everyone» hvor han spiller en av to korrupte politimenn i New Mexico.

Han har imidlertid mange andre roller under beltet. For mange vil han alltid være kjent som vampyren Eric i «True Blood», en serie han spilte i i seks år.

Trodde karrieren var ødelagt

Dagen etter fotballepisoden i Stockholm våknet Skarsgård opp til tidenes fylleangst og trodde karrieren var ødelagt som følge av fotball-stuntet. Skarsgård hadde nettopp fått rollen som «Tarzan» og trodde han hadde ødelagt sin egen karriere.

Det skulle imidlertid vise seg at stuntet ikke nødvendigvis var negativt for rollen.

- Warner Bros hadde sagt de ville ha en dyrisk skuespiller. Agenten min sendte dem videoen, forteller han til avisa.

John Michael McDonagh, manusforfatter for filmen «War on everyone», var også blant dem som så YouTube-videoen.

- Han så videoen og sa "det er ham vi vil ha". Det skaffet meg jobben. Moralen er: drit deg ut og folk vil elske deg, sier Skarsgård.

Sex-scener med menn

Flere av Skarsgårds sexscener fra vampyrserien «True Blood»har gjennom tida klart å skape overskrifter. Skarsgård har på sin side alltid hatt det gøy på jobb under innspilling av nettopp disse.

- Det er en av de mest inngående opplevelsene noen sinne. Absolutt frigjørende. Selv om det var dritmye nakenhet i serien, føltes det aldri unødvendig, har han tidligere uttalt til homomagasinet PrideSoruce.

- Man må bare akseptere det... Det er utrolige scener, forteller han.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer