Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Trodde Michael ble drept

LONDON (Dagbladet): - De første dagene etter at jeg fikk vite at Michael ble funnet død på hotellrommet, var jeg overbevist om at han var drept. Da vi forlot hotellet, var han i godt humør, og vi tenkte ikke på selvmord da vi fikk høre at han var død, sier den australske skuespilleren Kym Wilson.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hun og kjæresten var de siste som så INXS-stjernen Michael Hutchence i live.

- Folk og media har antydet at det hadde vært en orgie i sex og narkotika på hotellrommet den natta, men dette er så langt fra sannheten som man kan komme, sier Kym Wilson.

Var livsglad

Hun hevder at hun og kjæresten, advokaten Andrew Rayment, tilbrakte flere timer sammen med sin gode venn Hutchence, som hele tida snakket om hvor høyt han elsket sin samboer Paula Yates og parets datter Tiger Lily.

- Michael snakket entusiastisk om framtida. Jeg har faktisk aldri hørt ham så optimistisk før, hevder Kym Wilson i intervjuet med det australske ukebladet Womans Day.

Wilson skal ha fått 800000 kroner for å stå fram med sin historie, og disse pengene har hun gitt til Michael Hutchences datter Tiger Lily.

- Michael fortalte meg gang på gang at han elsket Paula og Tiger Lily, som var hans store stolthet og glede. Han sa også at han følte at Paulas tre andre døtre tilhørte hans familie, og han var stolt da han snakket om at alle jentene kalte ham pappa, forteller Kym Wilson.

Takker Paula

Kym Wilson bruker også intervjuet til å takke Paula Yates for at hun konsekvent har avvist alle spekulasjoner om sexorgier den siste natta.

Dommerens rapport om dødsfallet til rockestjernen ventes å foreligge i Australia neste uke.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!