SPILLER JESUS: Michael Jacksons datter Paris Jackson spiller Jesus i filmen «Habit» Foto: NTB Scanpix
SPILLER JESUS: Michael Jacksons datter Paris Jackson spiller Jesus i filmen «Habit» Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Habit»

Troende i harnisk:
- Kristenfobisk søppel

Nesten 300 000 har skrevet under på et opprop mot en kommende film hvor Paris Jackson har rollen som Jesus.

Publisert

En kommende spillefilm får flere hundretusen til å se rødt.

- En ny blasfemisk Hollywood-film hvor Jesus framstilles som en lesbisk kvinne kommer snart ut. Spre ordet for å stoppe den, skriver initiativtakeren bak oppropet «Stopp distribusjonen av filmen «Habit»».

Det er datteren til Michael Jackson, modellen Paris Jackson, som gestalter rollen som Jesus i den kommende spillefilmen.

Jacksons «kjønnsvridende» tolkning av den verdensberømte tømreren fra Nasaret, kombinerer både nesering og moderne frisyre med datidens moteriktige tekstiler, skriver The Guardian.

SE TRAILER: Jakob Oftebro spiller en av hovedrollene i filmen «Den største forbrytelsen», som skildrer jødeforfølgelsen i Norge. Video: Nordisk Film Norge Vis mer

At regissør Janell Shirtcliff («Don Peyote») og manusforfatter Suki Kaiser («The Virgin Suicides») lefler med «profeten» har fått over 270 000 personer til å skrive under på oppropet. Formålet med underskriftskampanjen er at filmen aldri kommer ut, skriver avisa.

- Dette er blasfemi. Kristenfobisk søppel som dette får spre seg og aksepteres av samfunnet, raser initiativtakerne.

Flere kjente fjes er med i «Habit». For eksempel skal karakteren til supermodellen Bella Thorne være «en gatesmart partyjente med Jesus-fetish, som forvikler seg inn i en voldelig narkotikahandel og finner en mulig vei ut ved å kle seg ut som en nonne», ifølge Entertainment Weekly.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer