Troens bevis

Her er de endelige bevisene for at Elvis ikke døde likevel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Da Jesus døde, ble han en svært travel mann. I gamle skrifter har historieforskerne registrert mer enn 70 forskjellige observasjoner av snekkersønnen fra Nasaret i den korte perioden mellom funnet av den tomme graven og til han fõr opp i skydekket for godt. (bare 5-6 av observasjonene fikk plass i Bibelen).

Konger iblant oss

Det blir likevel puslete greier i forhold til Elvis' utallige etterdødelige opptredener. I løpet av de 25 årene som har gått siden Kongens påståtte død, har han blitt observert på Burger King-restauranter (svært ofte, faktisk), hos en tannlege i Florida, en kafe i Ohio, på haiketur utenfor Memphis, som leende publikummer til en Elvis-voksdukke i New York. Blant annet. En avis av det lettere kavaleri meldte sågar at Elvis ringte til president Clinton i 1995 for å annonsere en comeback-konsert. (Bill Clinton har aldri bekreftet dette.)

For sterkt

Elvis' famøse toalettbesøk var et hardt slag for hans millioner av fans. For noen ble forandringen så voldsom at det kun gikk kort tid før det oppsto myter omkring dødsfallet (eller «dødsfallet») - historier som lever i beste velgående på Internett og i Elvis-fanziner den dag i dag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer