Trøkk sekstiseks

«King of Route 66» er en ganske kjedelig kjøretur.

Joa, det er fett med svære lastebiler, høy fart, halsbrekkende kjøring og sånt. Men det kan også være ulidelig døvt, det kommer helt an på hvordan det gjøres.

I «King of Route 66» er det definitivt ikke gjort på rette måten. Spillet er oppfølgeren til «18 Wheeler: American Pro Trucker», og har tidligere også vært å se i arkadehaller - noe det tydelig bærer preg av.

I spillets hovedmodus skal du, som trucker, bevege deg langs velkjente Route 66, ved å utføre diverse oppdrag. Mange av dem går ut på å bekjempe den (onde!) truckerorganisasjonen «Tornado».

Dessuten har du fire andre spillmoduser, som til sammen prøver å gjøre spillet til en bedre opplevelse enn forgjengeren. Hva er det så som er galt?

Loading. Tredve sekunders spilling. Loading. Retry. Loading. Nye tredve sekunder, denne gangen med en litt annerledes rute. Loading. Retry. Og så videre.

Og hvorfor skal rival-truckene kunne suse forbi deg, på tross av at du akkurat aktiverte nitro-boost? Høyst besyndelig. Marginene i spillet er små, noe som for så vidt ikke er så galt, men i lengen - vel, i løpet av spillets levetid, som er drøye to-tre timer - går du lei. Det betyr at du bør leie. Ikke kjøpe.