John Færseth om kulturkrigen:

Trollene som kom inn fra nettet

Angela Nagle mener venstresiden bærer sin del av skylden for en kulturkrig som har spredt seg fra internett og inn i den fysiske virkeligheten.

ANSVAR: Angela Nagle mener venstresiden bærer sin del av skylden for en kulturkrig som har spredt seg fra internett og inn i den fysiske virkeligheten. Foto: Tom Stalsberg
ANSVAR: Angela Nagle mener venstresiden bærer sin del av skylden for en kulturkrig som har spredt seg fra internett og inn i den fysiske virkeligheten. Foto: Tom Stalsberg Vis mer
Publisert

Det er syv-åtte år siden den irske forfatteren Angela Nagle først begynte å kikke på antifeministiske bevegelser på nettet. Dette ble starten på en langvarig interesse for alt-rightbevegelsen og dens motstykker på venstresiden som har gitt seg utslag i boken Kill All Normies: Online Culture Wars From 4Chan And Tumblr To Trump And The Alt-Right.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Dagbladet Pluss

Mer å snakke om

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer