«Trolljeger» Robert Aschberg har selv sovet med hagla ved siden av senga etter trusler

- Unge kvinner opplever det aller verste, den sexistiske hetsen.

VEKKER OPPSIKT: Robert Aschbergs nye programserie «Trolljegerne» har blitt en stor suksess i Sverige. Foto: LARS EIVIND BONES
VEKKER OPPSIKT: Robert Aschbergs nye programserie «Trolljegerne» har blitt en stor suksess i Sverige. Foto: LARS EIVIND BONES Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Stockholm) Dagbladet: Journalist og programleder Robert Aschberg (62) har et rykte og et image som svensk TVs største bølle, og har hatt det i snart 30 år.

I dag sitter han brun, skallet og ser uforskammet godt ut - tross sine ti kilo for mye som han selv sier - på et møterom i det svenske mediekonsernet MTG på Søder.

Her har han sitt eget radioprogram fire dager i uka, og en perifer stillingsbetegnelse som gir han lønn, god lønn, hver måned. Til høsten blir det også nye runder av TV3-programmet «Trolljegeren», der Aschberg og hans team identifiserer og konfronterer netthatere. Som vanlig har det stormet både rundt programmet og programlederen.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer