Trollmenn imellom

En ekspert i astrologi spår at Harry Potter får kjæreste. Superkjendisen har dessuten bursdag i dag.

Michael Geary er eksperten, og han har brukt forfatteren JK Rowlings stjernetegn som bakgrunn for spådommene om framtida.

I en fremtidig bok forutsier han at Potter får seg en kjæreste. Og at «Harry Potter and the Sorcerer's Stone», filmen om Harry, kommer til å bli større enn Star Wars.

- Fra mars 2002 til februar 2005 ser JK Rowlings ut til å bli svært kreativ, hun går inn i en travel periode der hun skriver minst to, kanskje tre bøker og arbeider med en ny film, sier Geary.

- Harry-fans kan glede seg til å lese om at Harry arbeider nært sammen med et kvinnelig motstykke til seg selv. Forfatteren skifter nemlig til sin feminine side i perioden, og blir svært forklarende i forhold til trolldom senere i serien. Det er ikke usannsynlig at Harry får seg en kjæreste, mener astrologen.

Og i følge Harry Potters nettside har hovedpersonen bursdag i dag. Gutten er 15 år. I anledning bursdagen sender CBS en Potter-spesial i kveld, og er du i New York kan du delta på dobbeltgjengerkonkurranse på Early Show plaza. Ta med briller!

JK Rowling innrømmer samtidig at hun ikke har begynt på noe ny bok, og at en oppfølger ikke kommer før tidligst 2002. Likevel er det mye å se fram, filmen om Harry har premiere i november. Kjæresteryktene har forfatteren imidlertid ikke kommentert.

På nettsidene til Warnerbros kan du som nesten ikke kan vente nå se en ny trailer fra filmen.

SNART KOMMER FILMEN: Daniel Radcliffe spiller Harry Potter i filmen som kommer i november.Foto: SCANPIX