Trommis ble årets ansikt

Mest av alt liker hun å dælje løs på trommene i hardcore-bandet Eada hjemme i Bergen, men Ragnhild Jensen (17) fra Bergen tar gjerne en modell-karriere på si. Da seieren i Årets ansikt-konkurransen var et faktum ble det klining med musiker-kjæresten Alexander Hale (18).

Mor gråt, fotografene gikk amok og kjæresten kastet seg om halsen på vinneren. Så langt alt var ved det normale da juryen kåret sin vinner i den tradisjonsrike modellkonkurransen Årets ansikt.

Men bergensjenta Ragnhild er alt annet enn et tradisjonelt modell-talent. Til det er hun en tanke for svartkledd og pønkete.

Springbrett

- Musikken er det viktigste, fastslo hun etter at blitzregnet hadde stilnet på Rockefeller. Årets ansikt-seieren ser hun på som et glimrende springbrett til en karriere som rockestjerne.

- Jeg har bestemt meg for å satse på modell-karrieren nå framover. Målet er å tjene en del penger slik at jeg seinere kan satse på musikken.
Ragnhild elsker å se bilde av seg selv. Men som alle ekte rockere er det helt feil å smile på bildene.

- Jeg misliker smilebilder. Jeg vil ikke røpe hvem jeg er når jeg går på catwalken og lar meg avbilde.

Til Lisboa

Men når seieren i Norges kanskje aller viktigste talentkonkurranse for modellspirer var over, forsvant de knallharde ansiktsutrykkene fra catwalken til fordel for spontan latter og glede. Og snart kom kjæresten tuslende med sneipen i munnviken, tatovering på håndbaken og hete kyss på lager. Foruten å spille i jentebandet Eada, spiller Ragnhild også i band med sin gitarspillende Alex.

Nå bærer det til «Supermodel of the World»-konkurranse i Lisboa for Ragnhild Jensen. I det fjerne lokker en modellkontrakt på 250000 dollar, eller 1,9 millioner kroner.
Ragnhild Jensen er for øvrig datter av NRK Hordalands kjente profil Kjell Jensen.

HET OMFAVNELSE: Årets ansikts-vinner Ragnhild Jensen fra Bergen fikk hete gratulasjonskyss av kjæresten Alexander Hale.