Trommis ble årets ansikt

Mest av alt liker hun å dælje løs på trommene i hardcore-bandet Eada hjemme i Bergen, men Ragnhild Jensen (17) fra Bergen tar gjerne en modell-karriere på si. Da seieren i Årets ansikt-konkurransen var et faktum ble det klining med musiker-kjæresten Alexander Hale (18).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Mor gråt, fotografene gikk amok og kjæresten kastet seg om halsen på vinneren. Så langt alt var ved det normale da juryen kåret sin vinner i den tradisjonsrike modellkonkurransen Årets ansikt.

Men bergensjenta Ragnhild er alt annet enn et tradisjonelt modell-talent. Til det er hun en tanke for svartkledd og pønkete.

Springbrett

- Musikken er det viktigste, fastslo hun etter at blitzregnet hadde stilnet på Rockefeller. Årets ansikt-seieren ser hun på som et glimrende springbrett til en karriere som rockestjerne.

- Jeg har bestemt meg for å satse på modell-karrieren nå framover. Målet er å tjene en del penger slik at jeg seinere kan satse på musikken. Ragnhild elsker å se bilde av seg selv. Men som alle ekte rockere er det helt feil å smile på bildene.

- Jeg misliker smilebilder. Jeg vil ikke røpe hvem jeg er når jeg går på catwalken og lar meg avbilde.

Til Lisboa

Men når seieren i Norges kanskje aller viktigste talentkonkurranse for modellspirer var over, forsvant de knallharde ansiktsutrykkene fra catwalken til fordel for spontan latter og glede. Og snart kom kjæresten tuslende med sneipen i munnviken, tatovering på håndbaken og hete kyss på lager. Foruten å spille i jentebandet Eada, spiller Ragnhild også i band med sin gitarspillende Alex.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer