Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Tromsø-kollektiv med kommersiell appell

Grasiøst fra Violet Road.

ALBUM: Singelen «Can You Hear The Morning Singing» har gitt Violet Road god drahjelp i form av tung radiorotasjon denne sommeren, og singelen er også relativt representativ for debutalbumet for øvrig.

Tromsøbandet omfavner både amerikansk og europeisk vise-folkrock med like stor entusiasme, og har mye til felles med andre geografisk nysgjerrige nasjonale popmakere som The Captain & Me og Real Ones.

Albumet er et helhetlig og konsentrert utvalg grasiøse melodier generert av mandolin, orgel, trekkspill, ståbass og bærekraftig vokal fra Kjetil Holmstad-Solberg.

«Violet Road» - både bandet og albumet - har en velprodusert kommersiell appell og det vil kommer flere gode radiosingler fra denne kanten.

Tromsø-kollektiv med kommersiell appell

Det bandet (foreløpig) mangler er den tvetydige og skranglete underfundigheten som gjør album innen denne sjangeren virkelig spennende og interessante.
 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling